Schrijver op school

Ik kom graag op scholen om over mijn boek en over het schrijven van boeken te vertellen.

 

Het liefst kom ik op bezoek bij  de onderbouw van de middelbare school (klas 1 t/m 3), en groep 7 en 8 van de basisschool.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden: de leraar/lerares heeft een plan opgesteld voor mijn bezoek of ik zorg zelf voor een passend lesprogramma, van 1 of 2 lesuren. De thema’s van Bijna vergeten (afscheid, herinneringen, vriendschap, keuzes maken) zullen dan besproken worden. Leuke elementen kunnen een quiz, rollenspel, voordracht door kinderen en filosoferen zijn. Elk bezoek wordt op maat gemaakt!

 

Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@davegoldstein.nl.


Boekingen lopen via de Schrijverscentrale. Zij regelen scholenbezoeken, signeersessies, interviews, lezingen, workshops en presentaties voor honderden schrijvers in Nederland.