Instagram Winactie t/m 31 maart 2020

dave

In Nieuws Posted


Als schrijver krijg je altijd tien exemplaren, gewoon, omdat het kan. Nu hebben de meeste mensen die ik het boek had willen geven, het zelf al gekocht. Om nou zelf de hele tijd naar een stapeltje van mijn eigen boeken te kijken, is ook weer zo wat. Ik heb er nog zes. In plaats van ze te laten verstoffen, heb ik besloten er vijf weg te geven (eentje hou ik toch maar zelf). Iets krijgen is tenslotte altijd leuker dan zelf kopen.

Daarom deze actie: ben je zelf 15 3/4, voel je je 15 3/4, of ken je iemand die 15 3/4 is, en spreekt het boek je aan? Volg, like, deel, schrijf, wacht, hoop en ga lezen.
Wat ook mag: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder (maar dan kan je geen boek winnen).

Ik maak op 1 april (geen grap) de winnaars bekend. Nadat ik de adressen heb, zal ik ze persoonlijk versturen!

Vraag en antwoord
1. Maak ik meer kans als ik iets leuks schrijf?
Ja 🙂

11 feb. 2020